Varausehdot

Varausehdot

Varausehdot Liikkuvaksi hieronta-ajan varaaminen tapahtuu Ajas -järjestelmän avulla. Ajanvarauksia voi tehdä neljä kuukautta etukäteen ja ajan voi varata myös kaksi tuntia ennen aiottua aikaa. Varauksen muutos tai peruminen on mahdollista vähintään kuusi tuntia ennen varattua aikaa (ks. alla tarkemmin).

Maksutavat Vastaanotolla maksutapoina käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit, MobilePay sekä ePassi ja Smartum hierontasetelit.

Varauksen teko Varauksen voit tehdä kätevästi osoitteessa https://liikkuvaksi.fi/  tai http://hieronta-aika.fi ja valitsemalla sen jälkeen haluttu palvelu sekä ajankohta. Palvelun valinnan jälkeen ajanvarauskalenteri näyttää vapaat ajat.

Asiakastili
  • Ajan varaaminen edellyttää ensimmäisellä kerralla asiakastilin antamista ajanvarausjärjestelmään. Valitse itsellesi tunnus ja salasana seuraavia varauskertoja varten.
  • Asiakastiliä varten tarvitaan nimi, osoite ja sähköposti.
  • Jatkossa pääset kirjautumaan ajanvarausjärjestelmään omalla tunnuksellasi ja salasanallasi. Varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Säästä vahvistus, sillä saatat tarvita varauskoodia esim. peruuttamista varten. Järjestelmä lähettää varauksesta sähköpostiisi muistutuksen noin 48h ennen aikaasi. Otathan huomioon että tallennettu varaus on aina sitova.
  • Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa varauksesta siinäkin tapauksessa, että tekee varauksen toiselle henkilölle. Mikäli saavut myöhässä varatulle ajalle, veloitetaan hieronnasta silti varatun palvelun koko hinta.

Varauksen muuttaminen

Voit muuttaa varauksesi kuluitta varausta edeltävänä päivänä tekemällä muutoksen puhelimitse, p. arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Ajanvarausjärjestelmässä voit muuttaa varausta viimeistään 6 tuntia ennen varattua aikaa.

Varauksen peruminen Varaus on mahdollista perua kuluitta viimeistään 6 tuntia ennen varauksen alkua tekemällä peruutus ajanvaruksen kautta omilla tunnuksillasi.

Ajanvarausjärjestelmässä löydät varauskalenterin oikeasta yläkulmasta valinnan ”Omat varaukset”. Syötä varauskoodi sille osoitettuun kenttään ja peru aikasi.
Ajanvarauksen kautta peruminen onnistuu myös viikonloppuisin.

Varausta ei voi perua tekstiviestillä eikä sähköpostitse. Varauksen voi perua soittamalla Hierontapalvelun numeroon arkisin klo 9-16 välisenä aikana. Huomioithan että hierojalla on oikeus laskuttaa palvelun hinta jos ajanvarausta ei ole peruttu peruutusajan puitteissa tai et saavu paikalle. Varausehdot

https://liikkuvaksi.fi