Liikkuvaksi logo

Uuden asiakkaan esitiedot

Jos teit ajanvarauksesi ensimmästä kertaa, ole hyvä ja lue alla oleva.

 

Hieronta luetaan yksityisen terveydenhuollon tuottamiin hoitopalveluihin. Hieroja tarvitsee tietoja asiakkaidensa tämänhetkisestä terveydentilasta ja mahdollisista sairauksista, koska hierojan tulee arvioida, onko asiakkaan terveydentilassa jotain sellaista, mikä on otettava huomioon hieronnan suunnittelussa ja toteuttamisessa. Tyypillisesti terveydentilaan liittyvät asiat käydään tarkemmin läpi ensimmäisellä hoitokerralla ja myöhemmin niitä voidaan päivittää hierontojen yhteydessä.

 

Kaikki terveydentilaan liittyvät tiedot ovat ehdottoman luottamuksellisia ja niitä käsitellään kaikissa tilanteissa salassapidettävinä. Mm. Terveydenhoitolaki. laki potilaan asemasta ja oikeuksista, tietosuojalaki sekä laki sosiaali ja terveydenhuollon asiakastietojen sähköisestä käsittelystä säätelevät tietojen käsittelyä.

 

Voit täyttää omat tietosi etukäteen  alla olevasta linkistä avautuvalla nettilomakkeella tai, jos et halua täyttää tietoja netissä, voimme käydä samat asiat läpi ensimmäisen hierontatapahtuman yhteydessä.

Siirry nettilomakkeelle