Liikkuvaksi logo

Hierontapalvelu Liikkuvaksi

Irti pelosta

Irti pelosta kuulostaa kliseeltä, mutta olemme nyt eläneet Koronan kanssa jo yli puoli vuotta ja välillä tartuntatilanne on näyttänyt laskevia tartuntalukuja, nyt taas tällä hetkellä luvut ovat kasvavia.

Paljon on varmaan opittu välttämään Koronatartuntaa ja nyt jo tiedetään aiempaa enemmän Koronaviruksen tarttumistavoista. Käsienpesuohjeet, oikeanlainen yskimis- ja aivastusetiketti, suurten ihmisjoukkojen välttäminen ja käsidesin käyttö ovat arkipäiväistyneet.

Syksyn ja talven aikana on myös hyvä muistaa, että ihmisten kiusana on muidenkin virusten aiheuttamia flunssatauteja kuin Korona. Kaikki yskäisyt tai aivastukset eivät ole automaattisesti Koronaa vaikka juuri nyt se tulee heti mieleen ensimmäisenä.

Pahinta epidemiassa on se, että helposti syntyy pelko elää arkipäivässä normaalia elämää. Edelleen on monia asioita, joita voi tehdä turvallisesti tarvitsematta pelätä Koronatartuntaa. On siis mahdollista päästä irti pelosta.

Liikkuminen ja kunnon ylläpitäminen ovat täysin turvallisia ja ehdottomasti kannatettavia aktiviteetteja, koska niiden tekemisessä on paljon eri vaihtoehtoja ja tapoja. Myös hieronnassa käynti on turvallista, koska hierontatapahtuma on asiakkaalle yksilöllinen hetki, jossa vain kaksi henkilö kohtaavat, hieroja ja asiakas. Jos molemmat ovat terveitä, ei myöskään mitään voi tarttua toiseen.

Irti pelosta kuulostaa kliseeltä, mutta pelosta pääseminen vaatii luottamusta itseä ja toisia kohtaan. Jos itse pyrkii kaikin tavoin huolehtimaan siitä, ettei altista muita ja luottaa, että muut toimivat samoin, niin pelko vähenee. Voimme edelleen käyttää niitä palveluita, joita olemme tottuneet käyttämään. Ammattilaiset osaavat varmistaa, että palvelun hygieniataso on riittävän hyvä. Toisen ihmisen koskettaminen on edelleen turvallista.

Hieronnassa olet hyvissä ja turvallisissa käsissä. Varaa aikasi hierontaan!

Liikkuvaksi hieronta