Liikkuvaksi logo

Hieronta ja kehon huolto

hierontaa turku

hieronta-ja-kehon-huolto-turku

Hieronnalla pyritään palauttamaan lihasten normaali toiminnallisuus. Hierontaa voidaan käyttää kehon rentoutumiseen tai eri syistä johtuvien lihaskipujen ja lihasjännitysten hoitoon. Hieronnassa käytetään useita erilaisia hierontaotteita, joiden avulla lihaksia käsitellään niin, että päästään haluttuun lopputulokseen.

Klassinen hieronta pitää sisällään kehon kaikkien pinnallisten ja osin syvien lihasten hieronnan, millä helpotetaan asiakkaan lihasten kireyksiä avaamalla niitä ja rentouttamalla lihaksia. Klassisessa hieronnassa käytettyjä menetelmiä ja hierontaotteita käytetään myös urheiluhieronnan ja erikoishierontojen perustana.

Urheiluhieronta eroaa klassisesta hieronnasta lähinnä siinä, että esim. kilpaurheilijalla on tarkka vuosi- ja kausisuunnitelma harjoittelun toteuttamiseksi ja hierojan tulee olla selvillä tuosta harjoitussuunnitelmasta, jotta hieronnalla pystytään tukemaan urheiljan harjoittelua eri kausina. Urheilijan harjoittelukaudesta riippuen hieronnassa käytetään erilaista lähestymistapaa lihashuollolle. Hieronnalla pyritään palauttamaan lihasten normaali toiminnallisuus sekä ennen kilpasuoritusta että suorituksen jälkeen.

hieronta-ja-kehon-huolto-turku
Hierontatapahtumaan sisältyy:
  • haastattelu
  • kehon toiminnallisen tilanteen arviointi ja hoitosuunnitelma
  • tarvittaessa lihaskuntotestaus
  • hieronta hoitosuunnitelman mukaisesti
  • neuvonta, opastus ja ohjeet omatoimiseen harjoitteluun
  • urheilijan harjoitussuunnitelman läpikäynti ja hierontasuunnitelman sovittaminen siihen

 

 

Ajanvaraus           Hinnasto           Google