Hieronta-ajan varaaminen

 

Varaus- ja peruutusehdot

 

 

 

 

 

Varausehdot Liikkuvaksi hieronta-ajan varaaminen tapahtuu Ajas -järjestelmän avulla. Ajan varaaja avaa järjestelmään oman käyttäjätilin, jossa tarvittavia tietoja ovat nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ajanvarauksia voi tehdä neljä kuukautta etukäteen ja ajan voi varata myös kaksi tuntia ennen aiottua aikaa. Varauksen muutos tai peruminen on mahdollista vähintään kuusi tuntia ennen varattua aikaa (ks. alla tarkemmin).


Maksutavat
Vastaanotolla maksutapoina käyvät käteinen ja yleisimmät maksukortit sekä ePassi ja Smartum hierontasetelit.

 

Varauksen teko

 

Varauksen voit tehdä kätevästi osoitteessa https://liikkuvaksi.fi/  tai http://hieronta-aika.fi ja valitsemalla sen jälkeen haluttu palvelu sekä ajankohta. Palvelun valinnan jälkeen ajanvarauskalenteri näyttää vapaat ajat.

Ajan varaaminen edellyttää ensimmäisellä kerralla asiakastilin (nimi, osoite ja sähköposti) antamista ajanvarausjärjestelmään. Sinua pyydetään valitsemaan itsellesi tunnus ja salasana seuraavia varauskertoja varten.
Jatkossa pääset kirjautumaan ajanvarausjärjestelmään omalla tunnuksellasi ja salasanallasi. Tehdystä varauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostiisi. Säästä vahvistus sillä saatat tarvita varauskoodia esim. peruuttamista varten. Järjestelmä lähettää varauksesta sähköpostiisi muistutuksen noin 48h ennen aikaasi. Otathan huomioon että tallennettu varaus on aina sitova.
Sinun tulee ilmoittaa oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystietosi varausta tehdessäsi. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa varauksesta siinäkin tapauksessa, että tekee varauksen toiselle henkilölle. Mikäli saavut myöhässä varatulle ajalle, veloitetaan hieronnasta silti varatun palvelun koko hinta.

 

Varauksen muuttaminen

 

Voit muuttaa varauksesi kuluitta varausta edeltävänä päivänä tekemällä muutoksen puhelimitse, p. arkisin klo 9-18 välisenä aikana. Ajanvarauksen kautta voit muuttaa varauksen viimeistään 6 tuntia ennen varattua aikaa.

Varauksen peruminen Varaus on mahdollista perua kuluitta viimeistään 6 tuntia ennen varauksen alkua tekemällä peruutus ajanvaruksen kautta omilla tunnuksillasi. Ajanvarausjärjestelmässä löydät varauskalenterin oikeasta yläkulmasta valinnan ”Omat varaukset”. Syötä varauskoodi sille osoitettuun kenttään ja peru aikasi.
Ajanvarauksen kautta peruminen onnistuu myös viikonloppuisin.
Varausta ei voi perua tekstiviestillä eikä sähköpostitse. Varauksen voi perua soittamalla Hierontapalvelun numeroon arkisin klo 9-18 välisenä aikana. Huomioithan että hierojalla on oikeus laskuttaa palvelun hinta jos ajanvarausta ei ole peruttu peruutusajan puitteissa tai et saavu paikalle.