Yrittäjä ja yritys

hieroja-turku
Katso Linkedin profiili

hieroja-turku

Klassista hierontaa ja urheiluhierontaa. Koulutettuna hierojana hallitsen eri hierontamuodot: klassisen hieronnan sekä urheiluhieronnan. Lisäksi olen koulutettu tekemään lihaskuntotestejä, arvioimaan kehon ongelmien hoitamista ja antamaan neuvontaa oman kehon hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Olen pitkän linjan terveydenhuollon ammattilainen, alkujaan kouluttautunut laboratoriohoitajaksi, sitten erikoistunut kliinisen kemian ja hematologian erikoislaboratoriohoitajaksi sekä myöhemmin vielä valmistunut terveystieteiden opettajaksi ja seksuaalineuvojaksi. Aiempaan työuraani sisältyy niin kliinisen hoitotyön kuin hoidon opetuksen parissa työskentelyä sekä myös terveydenhuollon IT-järjestelmien kehityksen parissa toimimista.

Nyt haluan olla edistämässä terveyttä ja hyvinvointia auttamalla yksilöitä erilaisten kehon ongelmien ratkaisemisessa tarjoamalla hierontaa Turun keskustassa omassa hierontapisteessäni. Hierojana pyrin tuottamani palvelun kautta auttaman asiakkaitani pitämään yllä toimintakykyään ja kannustamaan omien mahdollisuuksien mukaiseen liikkumiseen. Hieronta-aikoja on mahdollista saada joustavasti pääasiassa arkisin. Myös kotikäyntihierontoja on mahdollista sopia.

Itselläni keinot oman kehon toiminnallisuuden ylläpitämiseksi ovat säännöllinen arkiliikunta, kävely ja pyöräily sekä talviaikana jääkiekon pelaaminen ikämiehissä. Säännölliset kuntosalikäynnit auttavat pitämään lihasvoiman ja lihastasapainon riittävän hyvällä tasolla. Hyvää mieltä ja itseni haastamista pidän yllä puhallinmusiikkiharrastukseni kanssa.

Yritykseni Hierontapalvelu Liikkuvaksi on perustettu 2020 ja sen toiminta-ajatuksena on tuottaa asiakkaille tuki- ja liikuntaelimistön hoitoa ja terveyden ylläpitoa. Palvelujen keskeisinä toimintamuotona ovat klassinen hieronta, urheiluhieronta, erikoishieronnat eri ammattiryhmille, neuvonta ja ohjaus tuki- ja liikuntaelimistön hyvinvoinnin ylläpitämisessä sekä ohjaus asiakkaalle sopiviin liikuntamuotoihin. Neuvonta ja ohjaus sekä annettavat hierontahoidot pohjautuvat asiakkaan tilanteen analysointiin ja tarvittaessa ryhdin ja lihaskunnon selvittämiseen lihaskuntotesteillä.

Hieronnan avulla on mahdollista auttaa lihasten ja kehon hyvinvoinnin lisäämisessä niissä tapauksissa, joissa lihas- ja sidekudosongelmia on ilmennyt rasituksen, huonojen tai yksipuolisten työasentojen tai pienten tapaturmien seurauksena.

 

Ajanvaraus      Hinnasto     Google